J.PRESS B2B - Információk Viszonteladóknak, Nagykereskedelmi Partnerek

Szeretnél belevágni valami új üzletbe? Esetleg már régóta van fehérnemű üzleted, amit szívesen fellendítenél?

Itt a megújulás ideje! Forgalmazz üzletedben J.PRESS férfi és női fehérneműket!

A gazdasági nehézségek sem ölték ki az emberekből a vágyat a márkás ruházati cikkek iránt. Bár jobban meg kell néznie mindenkinek, hogy mire költi a pénzét, legtöbben mégis a minőségre szavaznak. Egy minőségi fehérnemű akár nyolcszor annyi ideig tart, mint az olcsó, gyér minőségű darabok.

Szavazz Te is a minőségre, forgalmazz J.PRESS fehérneműt!

Területi vezetőink elérhetőségei:

  • Nyugat Magyarország: Pikács József - Tel.: +36 (20) 401-4377
  • Pest / Kelet Mo.: Perjési Zsolt - Tel.: +36 (20) 911-9550

Kövesd figyelemmel vásárlóid igényeit, szélesítsd a portfóliód vagy a termékskálád megfizethető árú, jó minőségű J.PRESS férfi és női fehérneművel!

J.PRESS termékek forgalmazásával kapcsolatban kérjük vedd fel a kapcsolatot az illetékes területi vezetővel vagy hívd központi irodánkat a +36 (20) 435-5195 számon.

Hogyan válhatsz a J.PRESS sikeres franchise partnerévé? Hogyan forgalmazhatsz J.PRESS termékeket? Információ a J.PRESS Franchise rendszerről.

Franchise Rendszer

Nagykereskedelem & J.Press Partner Program

Szeretnél a komoly tapasztalatokkal rendelkező,binnovatív és üzletileg sikeres J.Press csapat franchise tagja lenni? Válassz minket és forgalmazzd a J.Press fehérneműket. További részletek itt.

Amennyiben cégednek még túl nagy kihívás a J.Press franchise rendszere, akkor is van megoldás, forgalmazzd termékeinket általános J.Press nagykereskedelmi partnerként. Érdekelnek a részletek a "J.Press Partner Program" rendszerünkről? Regisztrálj és kérj tájékoztatást itt.

Akik már minket választottak! Franchise partnereink listája.

Akik már minket választottak!  J.Press Partner Program-ban

Céginformáció

A J.PRESS Kft., mint J.Press márka hazai forgalmazója piacvezető a férfi fehérnemű, férfi zokni és női zoknik szegmensében a hazai piacon. Ügyfeleink minél magasabb színvonalú kiszolgálására törekszünk, folyamatosan felderítjük igényeiket, mérjük cégünkkel és szolgáltatásainkkal való megelégedettségüket.