Adatvédelem

Az adatvédelmi és adatkezelési politikánk az Európai Unió Általános Adatvédelmi rendelete (GDPR) által meghatározott adatvédelmi és adatkezelési rendelkezések betartásával és érvényesítésével biztosítja a személyes adataid védelméhez való jog tiszteletben tartását a személyes adataidnak feldolgozása, illetőleg kezelése során, a J.PRESS Kft. valamennyi tevékenysége, szolgáltatásának igénybevétele esetén.

* Az adatkezelési nyilatkozatainkban történő változások összafoglalását itt találod: Adatkezelési nyilatkozatok változásai.

Általános adatkezelési tájékoztató

Ebben a tájékoztatóban találod, hogy milyenen jogaid vannak az adataid védelme érdekében és erre mi milyen kötelezettségeket vállalunk, abban az esetben, ha hozzájárulsz, hogy az általad megadott személyes adatokat valamilyen célból kezeljük.

Itt adunk tájékoztatást az adatkezeléssel kapcsolatos általános szabályokról.

Nyilatkozat kereskedelmi célú adatkezeléshez

Ez a tájékoztató és nyilatkozat elengedhetetlen feltétele annak, hogy vásárolj a webáruházunkból. Miért?

Ahhoz hogy a megrendelt termékeinket el tudjuk juttani a címedre, és eleget tegyünk a törvényi kötelezettségeinknek (számlát állítsunk ki a nevedre) szükségünk van a személyes adataidra, amit a hozzájárulásod nélkül nem kezelhetünk.

Nyilatkozat marketing célú adatkezeléshez

Ennek a nyilatkozatnak az a célja, hogy biztosíthassuk számodra a különböző kereskedelmi akcióink során igénybe vehető kedvezményeket, értesíthessünk az újdonságarinkról és az új kereskedelmi akcióinkról.

Annak érdekében, hogy ezt biztosítani tudjuk, hozzájárulásodat kell adnod, hogy-e célból kezelhessük a személyes adataidat.

Adatkezeléssel kapcsolatos kérelem

A személyes adataidat minden esetben átlátható módon, tisztességesen kezeljük, soha nem adjuk át a személyes adataidat másnak a Te hozzájárulásod nélkül!

Amennyiben szeretnéd az általunk kezelt személyes adataidat

  • ellenőrizni,
  • megtekintei,
  • korlátozni, módosítani vagy törölni,
  • ill. bármilyen egyéb kérdésed, észrevételed van a személyes adataiddal kapcsolatban

akkor kérjük használd az "Adatkezeléssel kapcsolatos kérelem" űrlapunkat.

J.PRESS Kft. H-2151 Fót, Keleti Márton u.1. E-mail: adatvedelem@jpress.hu

 

A jpressplaza.hu webszervere a számára kiadott SSL tanúsítvány (elektronikus igazolás) segítségével egy biztonságos adatátviteli csatornát alakít ki a felhasználó böngészője és a webszerver között, ahol a szerver tanúsítvánnyal azonosítja magát.

A szerverrel folytatott kommunikáció ezen a titkosított csatornán keresztül, csak a két kommunikáló fél számára értelmezhető módon fog lebonyolódni.